Klacht melden

Vesteda heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en wij doen er alles aan om onze huurders zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent of dat u een klacht heeft. Bijvoorbeeld over overlast van uw buren of omgeving, over onderhoud in en om de woning of over een van onze medewerkers.

Overlast van uw buren?

Probeer eens met elkaar te praten en er samen uit te komen. Is het probleem niet opgelost, laat het ons dan weten. Dan kijken we hoe we een en ander kunnen oplossen. U kunt uw melding doorgeven via Mijn Vesteda. Ook vindt u hier de brochure 'helder over huren', waarin u meer leest over overlast en hoe u dit kunt voorkomen.

Niet tevreden?

Als u niet tevreden bent dan horen wij dat graag. Vesteda neemt contact met u op om het door u ervaren probleem zo goed als mogelijk op te lossen. 
 
Bent u huurder? Dan kunt u dat melden via Mijn Vesteda.
Bent u geen huurder? Dan kunt u dat melden via dit formulier.

Belangenvereniging

Vesteda heeft een Vereniging Platform van Vesteda-huurdersorganisaties. Het doel van de vereniging is het behartigen van de belangen van alle huurdersorganisaties van Vesteda-woningen in het bijzonder en de afzonderlijke Vestedahuurders in het algemeen.